Naturpeel Glicolic Acid 30%

PEELING

Glycolzuur is een plantaardig alfa-hydroxyzuur. Dankzij het lage molecuulgewicht heeft het een groot penetratievermogen en bereikt het gemakkelijk de verschillende huidlagen. Op het oppervlakkige niveau verwijdert het dode cellen terwijl het de huidtint egaliseert. Het bevordert ook de celvernieuwing en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, waardoor rimpels en expressielijntjes worden verminderd. Het heeft een geweldige prestatie bij een vette of acne-gevoelige huid, omdat het helpt om overtollig talg te verwijderen en om kleine vlekjes te verbeteren die als gevolg daarvan kunnen verschijnen.

 

Ingrediënten:

glicolic acid 30%

 

Gebruik:

De peeling moet vanaf het begin van de applicatie gecontroleerd worden aangebracht en er moeten handschoenen worden gebruikt om onze handen te beschermen.

Het wordt aanbevolen om de inhoud van één ampul in een kom te gieten. Breng vervolgens de vloeistof snel en gelijkmatig aan met behulp van de brush of gaasje, beginnend bij het voorhoofd, doorgaand naar de wangen en kin en eindigend rondom de mond en de neus, altijd van mediaal tot distaal.

Om de peeling te neutraliseren, brengt u NATURPEEL NEUTRALIZING SOLUTION aan door het product rijkelijk op een gaasje of wattenschijfje te sproeien en over het behandelde gebied aan te brengen. Laat het een paar minuten inwerken en verwijder het restant met water.