Naturpeel Lactic Acid 10%

PEELING

Lactic Acid(melkzuur) behoort tot de alfa-hydroxyzuren en is een krachtige celvernieuwer die helpt om de huidtint te egaliseren. Het feit dat het milder is dan andere zuren in deze categorie, zoals glycolzuur, maakt het perfect voor alle huidtypes. Bovendien verbetert het de textuur van de huid, voorkomt het uitdroging en verzacht het rimpels en expressielijnen omdat het de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert.

 

Ingrediënt:

lactic acid 10%

 

Gebruik:

De peeling moet vanaf het begin van de applicatie gecontroleerd worden aangebracht en er moeten handschoenen worden gebruikt om onze handen te beschermen.

Het wordt aanbevolen om de inhoud van één ampul in een kom te gieten. Breng vervolgens de vloeistof snel en gelijkmatig aan met behulp van de brush of gaasje, beginnend bij het voorhoofd, doorgaand naar de wangen en kin en eindigend met het gebied rondom de mond en de neus, altijd van mediaal tot distaal.

Om de peeling te neutraliseren, brengt u NATURPEEL NEUTRALIZING SOLUTION aan door het product rijkelijk op een gaasje of wattenschijfje te sproeien en over het behandelde gebied aan te brengen. Laat het een paar minuten in het gebied werken en verwijder het restant met water.Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *