Powderful Collagen

ADDITIVES

Collageen is een essentieel eiwit voor het onderhoud van huidstructuren die door fibroblasten worden geproduceerd. Het is verantwoordelijk voor het geven van elasticiteit en stevigheid, evenals vocht aan de huid. Het is een belangrijk actief ingrediënt in de strijd tegen veroudering en het verschijnen van rimpels en voorkomt een trekkerig gevoel.

 

Ingrediënt:

Collagen

 

Gebruik:

Het wordt aanbevolen om de inhoud van een tube POWDERFUL met BIOBOOST GEL BASE in een kom te gieten en deze te mengen tot een homogeen mengsel is verkregen.

Breng vervolgens met behulp van een spatel of brush een dikke laag gelijkmatig aan over het gezicht, beginnend bij het voorhoofd, doorgaand naar de wangen en kin en eindigend met het gebied rondom de mond en de neus, altijd van mediaal tot distaal.

Na de inwerktijd het behandelde gebied reinigen, beginnend met het centrale gebied, de wangen en eindigen op het voorhoofd. Verwijder het product met een spatel en spoel de rest van het product af met water. Het product hoeft niet te worden geneutraliseerd.