Powderful Niacinamide

ADDITIVES

Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, is een actief ingrediënt met meerdere voordelen. Het heeft een laag molecuulgewicht waardoor het in het stratum corneum kan doordringen en tegelijkertijd veel huidprocessen positief kan beïnvloeden. Het heeft verzachtende eigenschappen, helpt de olieproductie onder controle te houden, verbetert de beschermende barrièrefunctie van de huid, egaliseert de teint, is een antioxidant en vermindert rimpels. Een ander voordeel is dat het geschikt is voor alle huidtypes.

 

Ingrediënt:

Niacinamide

 

Gebruik:

Het wordt aanbevolen om de inhoud van een tube POWDERFUL met BIOBOOST GEL BASE in een kom te gieten en deze te mengen tot een homogeen mengsel is verkregen.

Breng vervolgens met behulp van een spatel of brush een dikke laag gelijkmatig aan over het gezicht, beginnend bij het voorhoofd, doorgaand naar de wangen en kin en eindigend met het gebied rondom de mond en de neus, altijd van mediaal tot distaal.

Na de inwerktijd het behandelde gebied reinigen, beginnend met het centrale gebied, de wangen en eindigen op het voorhoofd. Verwijder het product met een spatel en spoel de rest van het product af met water. Het product hoeft niet te worden geneutraliseerd.