Powderful Vitamin C

ADDITIVES

Vitamine C is een krachtige antioxidant die in staat is om vrije radicalen te neutraliseren die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Het is essentieel bij de synthese van collageen, daarom helpt het de elasticiteit en textuur van het gezicht te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen. Het verheldert de teint waardoor het gezicht er gezond uitziet. Bovendien helpt het, dankzij het depigmenterende effect, de huidtint te egaliseren

 

Ingrediënt:

Vitamin C

 

Gebruik:

Het wordt aanbevolen om de inhoud van een tube POWDERFUL met BIOBOOST GEL BASE in een kom te gieten en deze te mengen tot een homogeen mengsel is verkregen.

Breng vervolgens met behulp van een spatel of brush een dikke laag gelijkmatig aan over het gezicht, beginnend bij het voorhoofd, doorgaand naar de wangen en kin en eindigend met het gebied rondom de mond en de neus, altijd van mediaal tot distaal.

Na de inwerktijd het behandelde gebied reinigen, beginnend met het centrale gebied, de wangen en eindigen op het voorhoofd. Verwijder het product met een spatel en spoel de rest van het product af met water. Noodzaak om het product te neutraliseren.