Rimpel treatment

AlissiMed natuurlijke esthetische cosmetica

Rimpel treatment

Protocol voor een ouder wordende huid met diepe rimpels en verslapping

RIMPEL TREATMENT

Veroudering is een natuurlijk en degeneratief proces dat geleidelijk en continu gedurende ons hele leven plaatsvindt.

Naarmate de tijd verstrijkt, beginnen veel lichaamsfuncties af te nemen. Dit gebeurt ook met dehuid.

Het is mogelijk dat rimpels, vlekken, droogte… beginnen te verschijnen. De huid wordt ook dunner en verliest vet en lipiden, waardoor deze minder zacht en glad zal zijn.

Naast natuurlijke veroudering is er een extrinsieke veroudering die bekend staat als exposoom dat het proces versnelt als gevolg van factoren zoals zonnestraling,vervuiling, tabak, voeding …

De Rimpel Treatment van ALISSIMED combineert specifiek geselecteerde producten, geformuleerd met effectieve actieve ingrediënten die goed worden verdragen doorde huid, zoals glycolzuur of niacinamide, met als doel de hydratatie van de huid te behouden terwijl het ook werkt op de tekenen van veroudering.

Zichtbare tekenen op de huid

  • Droogte
  • Dunne huid
  • Rimpels
  • Verslapping

Huidverzorgingsroutine

Het bereiken van een gezonde en mooie huid is mogelijk, maar het vereist een dagelijkse inzet voor de gezondheid van onze huid van onze kant.

Door een verzorgingsroutine te kiezen die is aangepast aan de behoeften van dehuid, kunt u op korte termijn resultaten zien. Dagelijkse verzorging kan ook worden aangevuld met specifieke cabineprotocollen, zoals de Rimpel Treatment, om de resultaten te verbeteren.

Alle ALISSIMED Producten